Friday, August 23, 2013

Slane Castle – 23 August 2003

“With Live At Slane Castle, the always excellent Chili Peppers show you why they are argueably the best band still around today making new music”

Ce coincidenta frumoasa: seara in care plec alaturi de persoana pe care o iubesc catre o noua aventura pe o insula indepartata marcheaza si fix zece ani de la seara unuia dintre cele mai bune concerte pe care le-am vazut vreodata. Chiar daca DVD-ul a fost lansat ulterior, seara acestei zile este cea in care s-a produs magia din Irlanda. Sunt fericitul posesor al DVD-ului original, singurul anti-depresiv real din aceasta lume. Sunetul chitarii lui John este fabulos, la fel ca si el, miscarea scenica a lui Anthony este peste excelenta, Flea ne arata de ce este cel mai funky membru al trupei datorita costumului sau, special realizat pentru aceasta ocazie si purtat doar la Slane, iar Chad este magistral, adica in nota lui obisnuita. Tracklisting-ul este de exceptie. As fi vrut ca Slane sa fie in 2006, dupa SA, pentru a ma bucura si de alte bijuterii din repertoriul lor, dar asta nu anuleaza nimic din maretia acestui show.

Emotie, pasiune, muzica, viata, fericire, dragoste, frumusete, explozie. As putea continua, dar simt ca orice cuvant este inutil. Si da, este si pe mobilul meu pregatit pentru auditie in timpul zborului. Nu voi uita niciodata cum arata, dar mai ales cum suna, perfectiunea! Pentru ca este preludiul unei aventuri perfecte, voi posta By The Way si Scar Tissue. Deja sufletul meu zambeste! Va iubesc si o sa va iubesc mereu!

No comments:

Post a Comment