Tuesday, August 18, 2009

I feel the funk blast

Cam asta tipa fiecare fraier indragostit ! Da, prietene, simti explozia sentimentala specifica speciei noastre si in mod clar nu esti singurul. Deci din start nu te manifesta zgomotos si la vedere pentru ca toti vom sti ca ai fost privat de acest sentiment multa vreme. Esti indragostit lulea, te gandesti deja la dorinta si pasiunea depusa de tine atunci cand vei ajunge in locul acela mult visat de tine. Dar, prietene, anticiparea este moartea pasiunii. Decat sa te arunci in declaratii grandioase, in discutii despre nemurire si in cadouri care mai de care mai alese, mediteaza un pic la ideea asta: indiferenta in aparenta. Oare de ce ai face asta te intrebi. Pai in primul rand ca sa nu il sufoci din start pe cel de langa tine, pe cel pe care abia l-ai descoperit. Si atunci cum va vedea ca il vreau? AH ! Asta era de fapt: il vrei. Eu personal stiu ca atunci cand vreau ceva intind mana si iau. Nu ma apuc sa explic de ce si nici pentru ce anume imi trebuie. Asa ca decat sa te repezi in sms-uri copiate, imprumutate de la prieteni poeti si inainte de a-ti gasi primul confident care sa te invete sa iubesti intr-un mod inconstient un triunghi amoros mai bine ai intinde mana ta spre cea a persoanei dorite si ai apuca-o. Asa poti fi sigur ca intentiile tale mai mult sau mai putin pozitive ii sunt transmise si in mod sigur ii vei transmite cel mai puternic si important sentiment care poate exista la inceputul unei relatii: SIGURANTA!

Ei, acum esti un om mare…in ochii celui de langa tine. Ai aratat ca nu detii niciun handicap sentimental anterior care sa te priveze de acest prim pas foarte important si ca pornesti ridicarea unei fortarete inexpugnabile (o relatie solida) de la fundatia zidurilor exterioare si nu de la sala tronului in care tu sezi grandios. Ai aratat practic ca nu tu esti in centrul atentiei ci toate celelalte lucruri marunte care iti alcatuiesc “regatul” tau. Da: esti King Of Your Castle ! Din momentul asta depinde doar de tine cum te vei manifesta si cum vei iubi persoana intrata in lumea ta. Doar tu vei cobori si vei ridica poarta cetatii tale, asa ca ai mare grija pe cine lasi ca sa iasa si pe cine sa intre, pentru ca povestea Calului Troian nu este niciodata demodata.

Eu personal stiu ca doua persoane care strabat un cer dubios al sentimentelor pot avea iluzia ca se vor ciocni si va rezulta ceva frumos, dar in realitate se pot afla pe doua linii paralele si pot trece una pe langa alta fara a se putea atinge, indiferent cat de iminenta ar putea parea ciocnirea lor. Eu am ales sa navighez pe marea sentimentelor alaturi de persoana iubita, pe aceeasi barca, pentru ca mai degraba infrunt o furtuna pe mare decat o ciocnire la mare inaltime.

SSL22811

1 comment:

  1. Deschidem ca imbecilii poarta si lasam Calul Troian, ne bucuram ca ne-a pus zeul suprem mana in cap cu acest cadou in viata noastra, chefuim, bem si radem.
    Nu putem sti daca cel pe care-l primim in cetatea noastra e ok si cu intentii bune.
    Te contrazic, nu depinde doar de noi.
    Putem fi amagiti si putem sfarsi masacrati ca boierii aia creduli ciopartiti de Lapusneanu.

    ReplyDelete